* قسمت پایانی سریال "رفتن جاسبی" رقم خورد/روزهای "دانشجو"یی دانشگاه آزاد
هرچند "رفتن جاسبی" به یک سریال ۶ ساله با داستانهای مختلف تبدیل شده بود اما در نهایت این قانون بود که فصل الخطاب همگان قرار گرفت و جاسبی را بعد از مدیریتی ۳۰ ساله خانهنشین کرد.
تغییر مدیریت دانشگاه آزاد از سوی کارشناسان و دانشگاهیان یک گام به جلو در آموزش عالی کشور توصیف شد و همگان را به روزهای پرفروغ برای دانشگاه آزاد امیدوار کرد.
* اولین اقدام دانشجو با تغییر 3 معاون
براساس این گزارش، فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه آزاد اولین گام خود برای ایجاد تغییرات در دانشگاه آزاد را با تغییر ۳ معاون خود رقم زد و طی آن 3 معاون آموزشی، پژوهشی و اداری و مالی این دانشگاه را برکنار کرد و در پی آن بلندی به عنوان معاون آموزشی، خجسته به عنوان معاون اداری و مالی و علی افشار به عنوان معاون پژوهشی دانشگاه آزاد معرفی شدند.
دانشجو همچنین تغییرات در سایر معاونان و مدیران این دانشگاه را نیز بعد از یک زمان 3 ماهه و بسته به نحوه تعامل خود و مدیران این دانشگاه عنوان کرد.
* "رئیس بزرگ" سابق، مشاور عالی دانشگاه آزاد
رئیس جدید دانشگاه آزاد، رئیس سابق این دانشگاه را هم در عزل و نصبها بیبهره نگذاشت و جاسبی را به سمت مشاور عالی دانشگاه آزاد منصوب کرد.
تغییرات فرهاد دانشجو در دانشگاه آزاد به عزل و نصبهای ذکر شده محدود نشد و رئیس جدید از بررسی آییننامه نقل و انتقالات، تغییر در نسبت استاد به دانشجو، تشکیل کمیتههای مشورتی و بررسی وضعیت کارمندان این دانشگاه سخن به میان آورد.
* دانشجو از برنامههایش برای آینده دانشگاه آزاد میگوید
دانشجو در بیان برنامههایش برای دانشگاه آزاد از بررسی آییننامه نقل و انتقال دانشگاه آزاد سخن گفت و اعلام کرد "بررسی آییننامههای دانشگاه آزاد را هم شروع کردیم تا روندی ایجاد شود که نه تنها نیاز نباشد در زمینه انتقال و جابهجاییها رئیس دانشگاه ورود یابد بلکه روند انتقال تسهیل شود."
رئیس دانشگاه آزاد همچنین به آسان شدن نقل و انتقال دانشجویان دختر که از خانوادهای خود دور هستند، اشاره کرد و گفت "در صورتی که دانشجویان دختر که به دور از محل سکونت خود دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی هستند، متقاضی باشند میتوانند به نزدیکی محل سکونت انتقال یابند."
دانشجو این خبر خوش را داد که برای سال تحصیلی آینده این روند اجرا شود و این خبر را یک عیدی برای خانوادههایی دانست که از فرزند دختر خود دور هستند.
* تشکیل 3 کمیته مشورتی در دانشگاه آزاد گام دیگری برای دانشگاه
دانشجو همچنین از تشکیل کمیتههای مشورتی دانشجویی، کارمندی و هیأت علمی خبرداد.
رئیس جدید دانشگاه آزاد از تمامی کارمندان، دانشجویان و اعضای هیأت علمی که علاقه دارند با رئیس جدید در زمینه حل مشکلات این دانشگاه تعامل و همفکری داشته باشند، دعوت کرد تا در هر کدام از این کمیتهها عضو شوند و با کمک به خانواده دانشگاه آزاد مشکلات را شناسایی کرده و با همکاری این افراد راهحلهایی برای حل مشکلات پیش روی دانشگاه آزاد اسلامی طراحی کنند.
وی به همه خانواده دانشگاه آزاد اسلامی توصیه کرد که صبور باشند و به رئیس جدید کمک کنند تا با کمک مسئولان قبلی و مسئولان جدید امور این دانشگاه به درستی پیش رود.
رئیس دانشگاه آزاد همچنین از بررسی نسبت استاد به دانشجو تا پایان سال 90 خبرداد.
* وعدههایی برای ارتقای کیفی آموزش و پژوهش در دانشگاه آزاد/در مسیر جاسبی نبودن؛انتظار این است
البته فرهاد دانشجو پیش از امضای حکم ریاست خود بر دانشگاه آزاد هم، از ارتقای کیفی آموزش و پژوهش این دانشگاه سخن به میان آورده بود.
شاید این نکته مهمترین خواسته دانشگاهیان از رئیس جدید دانشگاه آزاد است و همگان درانتظارند تا فرهاد دانشجو گام بلندی برای ارتقای کیفی آموزش و پژوهش در این دانشگاه بردارد.
موضوعی که به گفته فعالان دانشجویی تنها رئیس سابق دانشگاه آزاد نسبت به آن بیتوجه بود و همین غفلت آسیبهایی را برای این دانشگاه داشته است.
همین موضوع توجه به آموزش در دانشگاه آزاد و ارتقای کیفی آموزش عالی در این دانشگاه را گوشزد میکند.
حال باید منتظر ماند تا مشاهده کرد رئیس ۴ ساله دانشگاه آزاد چه کارنامهای برای خود به یادگار میگذارد و چگونه تحول مورد نیاز برای ارتقای کیفی این دانشگاه را اجرایی خواهد کرد.